“Голос” вимагає скасувати заборону на продаж непродовольчих товарів під час локдауну

 

У партії “Голос” закликали уряд скасувати обмеження на продаж непродовольчих товарів під час січневого локдауну.

Про це заявила лідера партії Кіра Рудик у вівторок, 5 січня.

“Неспроможність, з якою чиновники вводили попередній карантин, привчила українців до прихованого опору. Безсумнівно, офіційна заборона на придбання електричних лампочок, посуду, білизни, запальничок та інших непродовольчих товарів буде проігнорована людьми як позбавлена здорового глузду”, — цитує Рудик її пресслужба.

Крім того, вона наполягає на перегляді необхідності запровадження жорсткого карантину або розглянути можливість його пом’якшення в разі підтвердження нинішньої тенденції зниження захворюваності на Covid-19.

“У разі підтвердження нинішньої тенденції до зменшення захворюваності доцільно розглянути позапланове ослаблення або повне скасування карантину”, — додала лідер “Голосу”.

Нагадаємо, 9 грудня уряд підтримав постанову щодо введення жорстких карантинних заходів для боротьби з поширенням COVID-19 в Україні з 8 по 24 січня 2021 року.

Читайте також:
Степанов пояснив, чому локдаун запровадять після Різдва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна