Поліція в Рівному виявила вибуховий пристрій біля квартири матері Шабуніна

додано фото

Біля квартири матері керівника ГО “Центр протидії корупції” Віталія Шабуніна в Рівному виявили саморобний вибуховий пристрій.

Про це ввечері у середу, 30 грудня, повідомила пресслужба Нацполіції.

За даними правоохоронців, близько 21.20 у місті Рівне в поліцію надійшло повідомлення про те, що на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку під дверима квартири виявлено саморобний вибуховий пристрій, що складається з двох гранат і чорної коробки.

“Встановлено, що у квартирі мешкає матір громадського активіста Віталія Шабуніна”, – зазначили в Нацполіції.

Тривають першочергові слідчі та оперативно-розшукові заходи для встановлення мотивів такого вчинку та осіб, причетних до цієї події.

Нагадаємо, 23 липня стало відомо, що будинок Віталія Шабуніна під Києвом підпалили. Надалі експертиза назвала причиною пожежі умисний підпал.
Президент Володимир Зеленський тоді заявив, що чекає від правоохоронців оперативних відповідей з приводу цього злочину.
Шабунін звинувачував Зеленського і його оточення в потуранні корупції, але в колізії зі спробою розпустити Конституційний Суд підтримав Банкову.

Читайте також:
Суд оштрафував антикорупціонера Шабуніна

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна