Укроборонпром обіцяє контракт з МОУ на три Ан-178 до кінця року

 

Контракт із Міністерством оборони на три літаки Ан-178 державний концерн “Укроборонпром” планує підписати ще до кінця цього року.

Про це в плнеділок, 21 грудня, заявив генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв під час візиту на державне підприємство “Антонов”.

“У нас багато викликів, пов’язаних з питаннями нацбезпеки та оборони, держоборонзамовлення, планування випуску військово-транспортних літаків на майбутні роки. Втім, вже сьогодні я можу пообіцяти: контракт на три літаки Ан-178 буде підписаний до кінця цього року. Протягом екскурсії виробничими приміщеннями заводу ми встигли провести переговори з Укрексімбанком та отримати запевнення, що це станеться у 2020-му році. Ми зробимо для цього все можливе, а якщо потрібно, і неможливе. Позаяк це питання на особливому контролі Президента України Володимира Зеленського”, – цитує Гусєва його пресслужба.

Як інформувала “Новинарня“, 11 грудня Міноборони повідомляло, що завершило укладання контракту про закупівлю трьох літаків Ан-178 з держпідприємством “Антонов”, аКабінет міністрів дозволив Міністерству авансувати зазначену угоду.

Читайте також:
МОУ ініціює оновлення авіапарку та підготувало проєкт контракту на виготовлення літаків Ан-178

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна