Російські окупанти на Донбасі стягують артилерію і танки на передову, – розвідка

 

Командування російських окупаційних військ посилює заходи бойової підготовки артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів окупаційних військ на Донбасі.

Як передає “Новинарня“, про це у вівторок, 8 грудня, повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара з посиланням на Головного управління розвідки Міноборони.

“Командування оперативного угруповання російських окупаційних військ продовжує нарощувати заходи бойової підготовки із залученням максимальної кількості особового складу артилерійських, танкових і мотострілецьких підрозділів. Зокрема, цього тижня на полігонах тимчасово окупованої території у Донецькій та Луганській областях окупантами одночасно проводяться заняття з вогневої підготовки та водіння бойових машин, збори з командирами взводів та молодшим командним складом, збори з командирами бойових машин, а також показові інструкторсько-методичні заняття”, – зазначив речник.

Водночас, за словами Шаравари, противник посилює передові позиції 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК угруповання російських окупаційних військ за рахунок чергових артилерійських підрозділів і танків з порушенням Мінських домовленостей щодо відведення озброєння та військової техніки від лінії зіткнення.

Нагадаємо, за даними української розвідки, російські окупанти на Донбасі встановлюють нові мінні пастки.

Читайте також:
За 11 місяців ОСБЄ зафіксувала 132,4 тис. порушень режиму припинення вогню на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна