Держпідприємство МКІП хоче до кінця року закупити реклами про COVID та інвестклімат на ₴14,5 млн

 

Держпідприємство Мінкульту “Центр захисту інформаційного простору України” у кінці листопада оголосило чотири закупівлі рекламних послуг на 14,5 мільйонів гривень. Дві з них стосуються просвітницького контенту про COVID-19, інші – реклама в інтернеті та ЗМІ Європи про інвестклімат.

Про це повідомляє моніторинговий портал Dozorro з посиланням на оголошені аукціони в системі Prozorro.

За даними Prozorro, за результатами першого аукціону держпідприємство повідомило про намір укласти договір з ТОВ “МЕДІА ХАБ” щодо послуг із створення та поширення інформаційних продуктів (пропозиція – 4,302 млн грн), очікувана вартість – 4,415 млн грн.

Другий аукціон передбачає надання послуг із “створення та поширення інформаційних продуктів (розміщення інформації) в інтернеті та у засобах масової інформації (на радіо) на території України”, очікувана вартість – 4,415 млн грн.

“Центр захисту інформаційного простору України” повідомило про намір укласти договір із ФОП “Штогрін Алєся Олегівна” (пропозиція – 4,327 млн грн).

Третій аукціон – щодо закупівлі послуг із створення та поширення інформаційних продуктів (очікувана вартість – 1,470 млн грн), держпідприємство повідомило про намір укласти договір із ТОВ “Комп’ютерні інформаційні технології” (1,432 млн грн).

Четвертий аукціон – щодо послуг із створення та поширення інформаційних продуктів (розміщення та демонстрування інформації) у провідних засобах масової інформації Європи (на телебаченні). “Центр захисту інформаційного простору України” отримало тендерну пропозицію від ТОВ “Ейчді Фешн”  (3,8 млн грн), очікувана вартість – 4,380 млн грн).

При цьому, термін надання послуг, вказаний у аукціонах, – до 31 грудня 2020 року.

“Дві закупівлі рекламних послуг для України – це просвітницький контент про COVID-19. Це ті тендери, що про рекламу реформ уряду. Зараз матеріали перебувають на погодженні в Міністерстві охорони здоров’я України. І їх усі справді мають прорекламувати до кінця року: в інтернеті, на радіо і по телебаченню. А реклама в Європі – це закупівля на запит офіс президента України. Вони хочуть популяризувати Україну за кордоном через красиві відео про інвестиційний клімат і т.п.”, – повідомляє Dozorro.

“Якщо аукціони все-таки завершаться успішно, переможці матимуть приблизно 2-3 тижні, щоби надати усі свої послуги”, – додають аналітики.

Нагадаємо, раніше уряд дозволив витрачати гроші з COVID-фонду на виробництво серіалів.

Читайте також:
“ЄС” повідомила в НАБУ про злочин щодо нецільового використання коштів із “ковідного” фонду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна