Наступного року ЗСУ візьмуть участь у 22 багатонаціональних навчаннях

 

У 2021 році Збройні сили України планують взяти участь у 22 багатонаціональних навчаннях, зокрема всім із них пройдуть на території України.

Про це заявив міністр оборони України Андрій Таран, передає АрміяInform у середу, 2 грудня.

“Ми запрошуємо всіх наших партнерів підвищити рівень участі у навчаннях на території України наступного року. Зі свого боку, ураховуючи отриманий статус партнера з розширеними можливостями, Збройні сили України готові приєднатися до відповідних навчань НАТО, пов’язаних із колективною обороною”, – додав Таран.

Він також наголосив, що Міністерство оборони спільно з партнерами працює над підвищенням кваліфікації українських військовослужбовців у рамках таких військових тренувальних місій, як, JMTG-U (“Об’єднана багатонаціональна група з підготовки — Україна”), ORBITAL (Операція ЗС Великої Британії та Королівства Данії), UNIFIER (тренувальна місія ЗС Канади) та LMTG-U (тренувальна місія ЗС Литовської Республіки).

Нагадаємо, нещодавно ЗСУ провели перші навчання з урахуванням досвіду війни в Нагірному Карабаху.

Читайте також:
ВМС провели навчання на Чорному морі. Управління кораблями відбувалося англійською мовою

Сили спецоперацій поділилися ефектним відео про підготовку своїх операторів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна