Сенцов завершив знімати фільм “Носоріг” у Кривому Розі та збирається до Львова

 

Український режисер Олег Сенцов повідомив, що закінчив зі зйомками фільму “Носоріг” у Кривому Розі і збирається їхати до Львова.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці в понеділок, 23 листопада.

“Носоріг. Зйомки у Кривому Розі закінчилися. Дуже дякую цьому місту та його мешканцям за допомогу в реалізації нашого проєкту. Завтра “Носоріг” починає переїзд до Львова, на останній знімальний тиждень”, – повідомив Сенцов.

Нагадаємо, проєкт фільму українського режисера з Криму Олега Сенцова “Носоріг” отримав фінансову підтримку від фонду EURIMAGES на суму 270 тисяч євро. У вересні стартували зйомки кіно.

Раніше повідомлялося, що фільм Сенцова “Носоріг” отримає 25 мільйонів гривень з українського бюджету.

“Носоріг” – це кримінальна драма, роботу над якою він не встиг раніше закінчити через події Євромайдану, активним учасником якого він був, а потім – через російську анексію Криму і свій арешт.

Слоган фільму: “Кажуть, що носоріг погано бачить, але при його вазі і швидкості – це вже проблеми оточуючих”.
Головний герой фільму: бандит із 1990-х на прізвисько “Носоріг”, яке отримав за вдачу та ґулю від гантелі.
Режисер наголошував: його не цікавлять професійні актори, а в фільму гратимуть “люди з вулиці”. Стрічку Сенцов планував знімати в Керчі.

Читайте також:
Сенцов оголосив ветеранський кастинг, щоб зняти початий до війни фільм

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна