Сенцов оголосив ветеранський кастинг, щоб зняти початий до війни фільм

 

Український режисер Олег Сенцов оголосив кастинг для ветеранів російсько-української війни для своєї кримінальної драми “Носоріг”.

Як повідомляє “Новинарня“, кастинг триватиме 8-15 лютого у Veteran Hub (будівля “Олівець”, Суспільна телерадіокомпанія, вул. Юрія Іллєнка, 42) з 11:00 до 18:00.

“Нам потрібні будь-які типажі, а акторський досвід зовсім не обов’язковий. Головне – мати бажання випробувати себе на знімальному майданчику та записатися на 40-хвилинний кастинг”, – анонсують подію організатори.

Реєстрація на кастинг – за посиланням.

Після звільнення з полону Сенцов у розмові з журналістами на запитання про творчі плани відповідав, що хоче завершити роботу над розпочатим ще до ув’язнення фільмом “Носоріг”.

У 2011 році Олег Сенцов зняв фільм “Гамер”. Це історія про кримського юнака, який будує кар’єру кіберспортсмена.

Другий фільм “Носоріг” Сенцов так і не закінчив – роботу над ним призупинив Євромайдан, активним учасником якого він був, потім – російська анексія Криму та арешт режисера.

Кримські ЗМІ ще до анексії Криму теж анонсували кастинг на “Носоріг” у Сімферополі. Тоді оголошений бюджет стрічки складав один мільйон доларів.

Слоган фільму: “Кажуть, що носоріг погано бачить, але при його вазі і швидкості – це вже проблеми оточуючих”.

Головний герой фільму: бандит із 1990-х на прізвисько “Носоріг”, яке отримав за вдачу та ґулю від гантелі.

Режисер наголошував: його не цікавлять професійні актори, а в фільму гратимуть “люди з вулиці”.

Стрічку Сенцов планував знімати в Керчі.

Як інформувала “Новинарня“, український режисер та письменник, колишній політичний в’язень Кремля Олег Сенцов заявив про намір створити громадську організацію та благодійний фонд.

Читайте також:
На Берлінале покажуть фільм Сенцова, над яким він працював у російському ув’язненні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна