Суд відхилив позов Трампа щодо зміни результатів виборів у Пенсивальнії

 

Окружний суд у штаті Пенсильванія відхилив позов виборчого штабу президента США Дональда Трампа з вимогою не враховувати при підрахунку голосів усі надіслані поштою бюлетені.

Про це в суботу, 22 листопада, повідомляє CNN.

Зазначається, що, по суті, це була остання серйозна справа, спрямована на те, щоб відхилити або заблокувати достатню кількість голосів, які могли б повернути результати президентських виборів на користь Трампа.

Раніше команда Трампа зазнала невдач у спробах змінити підрахунок результатів виборів у судах Джорджії, Мічигану й Аризони. Зокрема, у штаті Джорджія, де результати виборів перевірили вручну, підтверджено перемогу демократа Джо Байдена з відривом у більш ніж 12 тисяч голосів.

При цьому республіканець Дональд Трамп відмовляється визнати поразку на виборах та поширює бездоказові твердження про масштабні фальсифікації підрахунку голосів.

Читайте також:
У штаті Вісконсин перерахують голоси на вимогу Трампа

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна