Сутички під Радою: мітингувальники прориваються в парламент. ВІДЕО

 

Під будівлею парламенту відбуваються сутички активістів, які мітингують за відтермінування запровадження РРО для ФОПів, із поліцією.

Про це надвечір у вівторок, 17 листопада, повідомляє “Укрінформ”.

Учасники акції прорвали кордон і намагаються потрапити до будівлі Верховної Ради.

Сутички почалися після того, як народні депутати відмовилися підтримати законопроект про відтермінування впровадження касових апаратів для фізичних осіб підприємців, передає “РБК-Україна”.

Протестувальники спробували прорватися до будівлі Ради, але їх не пропустили силовики. Після загострення ситуації кордон правоохоронців посилили додатковими загонами силовиків.

Крім того, на відео з соцмереж можна почути, що протестувальники вимагають від нардепів надати пояснення, чому голосування за законопроект про відтермінування касових апаратів провалили.

Як інформувала “Новинарня“, Верховна Рада не підтримала рішення рекомендувати уряду переглянути запровадження “карантину вихідного дня”.

Також ВР вдруге провалила голосування щодо законопроєкту, яким пропонувалося відстрочити використання касових апаратів підприємцями на спрощеній системі оподаткування до 1 січня 2022 року.

Читайте також:
“Дайте працювати”: під Радою між мітингувальниками і поліцією сталися сутички, вулицю Грушевського перекрили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна