Чоловік Венедіктової Колесник отримав ₴750 тисяч за фіктивне звільнення, – Bihus.Info

 

Чоловік генпрокурорки Ірини Венедіктової Денис Колесник звільнився з посади, отримав за це 750 тисяч гривень і знову поновився.

Про це йдеться у розслідуванні журналістів проєкту Bihus.info, оприлюдненому в понеділок, 16 листопада.

Колесник – заступник начальника департаменту кіберполіції – скористався можливістю отримати разову фінансову допомогу та інші виплати від держави.

“25 вересня, пропрацювавши рік у МВС, полковник Колесник подає рапорт і окремо просить грошей. 29 вересня йому виплатили 774 644 грн. 30 вересня – Колесника офіційно звільнено”, – зазначили журналісти.

На посаді він поновився через десять днів.

Нагадаємо, раніше “Схеми” розповідали, що Венедіктова орендує державну резиденцію у комплексі відпочинку “Пуща-Водиця” Державного управління справами за цінами, вдвічі нижчими за офіційну розрахункову вартість оренди інших будинків на території цього ж комплексу, а також разом із чоловіком не вказала у минулорічних деклараціях своє житло у центрі столиці.

Читайте також:
Суд заблокував рахунки Bihus.Info через розслідування про ексрозвідника Семочка

Нардеп В’ятрович назвав призначення Венедіктової на посаду генпрокурора “реваншем антимайдану”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.