На Донеччині в кінотеатрі виявили схрон боєприпасів. ФОТО

 

В Авдіївці на Донеччині у приміщенні занедбаного кінотеатру правоохоронці виявили міни, гранати, гранатомет, запали до гранат.

Про це в понеділок, 16 листопада, інформує пресслужба поліції Донецької області.

“Схрон боєприпасів був виявлений поліцейськими Авдіївського відділення поліції спільно з оперативною групою ВКР Служби безпеки України при штабі ОТУ “Схід”, нарядами ВСП полку “Київ”, – йдеться в повідомленні.

Так, міни, гранати, ручний протитанковий гранатомет, запали до гранат були вилучені з місця події та спрямовані на експертизу.

Решта боєприпасів, які перебували у неналежному стані і являли собою загрозу, були передані піротехнічному підрозділу ДСНС для утилізації.

Наразі правоохоронці встановлюють власників боєприпасів.

Авдіївка схрон 1 Авдіївка схрон 2 Авдіївка схрон 3 Авдіївка схрон 4
<
>

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, нещодавно на Луганщині СБУ виявила схрони з 152-мм снарядами й гранатами.

Читайте також:
СБУ на Рівненщині виявила великий схрон із засобами ураження і вибухівкою. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна