Чоловік, який стріляв у патрульного поліцейського в Києві, був у розшуку за незаконне поводження зі зброєю, – МВС

 

Один із трьох чоловіків, яких затримали щодо інциденту із стріляниною у Києві, внаслідок якої було поранено патрульного поліцейського, перебував у розшуку за незаконне поводження зі зброєю.
Про це в п’ятницю, 13 листопада, інформує пресслужба МВС.

“Із правопорушниками працюють слідчі та оперативники. З’ясувалося, що чоловік, який поранив поліцейського, перебуває у розшуку за незаконне поводження зі зброєю і раніше був судимий за вчинення вбивства та розбою. Стрілок та його спільники – жителі Хмельницької області”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, з місця подій вилучено два пістолети з ознаками переробки, три гранати, маски, рації, відмички, кайданки, скотч, хомути для зв’язування рук, газовий балончик. Такий “набір” може вказувати на причетність затриманих до вчинення розбійних нападів. Ця інформація ретельно перевіряється.

Уточнюється, що патрульного із вогнепальними пораненнями госпіталізували, лікарі роблять йому операцію.

Нагадаємо, що в столиці правоохоронці затримали трьох осіб, які спричинили стрілянину у Святошинському районі, внаслідок якої постраждав патрульний поліцейський.
За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження.

Читайте також:
У Києві таксі в’їхало в зупинку, є загиблі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.