Крім Донбасу, Єрмак анонсував створення вільної економічної зони ще й на Західній Україні

 

Вільна економічна зона незабаром з’явитися не лише на Донбасі, але і на території західних областей України.

Про це повідомив голова офісу президента України Андрій Єрмак в ефірі телеканалу “1+1” увечері в четвер, 5 листопада.

“Ми плануємо створити не тільки вільну економічну зону на Донбасі, а й ще іншу вільну економічну зону в Західній Україні. Сьогодні ці дві (вільні економічні – ред.) зони, ці дві економічні можливості теж повинні спрацювати на об’єднання країни”, – наголосив він.

За його словами, проєкт створення ВЕЗ на заході України перебуває на стадії розробки. Це питання ще обговорюватиметься на рівні експертів та народних депутатів.

Як інформувала “Новинарня“, глава української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук під ча спілкування з журналістами назвав два можливих компроміси щодо ситуації з Донбасом.
Один із них – вільна економічна зона для Донеччини та Луганщини.

Президент Володимир Зеленський вважає, що запровадження вільної економічної зони на Донбасі сприятиме залученню інвестицій у регіон і завершенню війни.

Читайте також:
ОПУ пояснив друге питання Зеленського про вільну економічну зону на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна