План Кравчука для ОРДЛО – це “миротворчий спам”, – Єлісєєв

 

“Миротворчим спамом” та “оманою” вважає “дорожню карту” української сторони ТКГ зі встановлення миру на Донбасі і проведення виборів в ОРДЛО 31 березня 2021 року Костянтин Єлісєєв – український дипломат, зовнішньополітичний радник часів президента Порошенка.

“Т.зв. план Кравчука про вибори на Донбасі 31 березня 2021 року (менше, ніж через пів року) – це миротворчий спам. Автори хоч розуміють, скільки часу потрібно для формального збільшення Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ до 1500 осіб? Чи виведення російських військ? Чи відновлення [контролю] кордону?” – написав Єлісєєв у твіттері після озвучення так званого “плану Кравчука” в четвер, 5 листопада.

“Чергова омана, популізм і провокація!” – додав він.

Нагадаємо, Костянтин Єлісєєв – надзвичайний і повноважний посол, заступник міністра закордонних справ України (2007-2010), представник України при Європейському Союзі (2010-2015), заступник голови адміністрації президента України (2015-2019).

Читайте також:
Україна запропонує в ТКГ план миру, щоб у березні провести вибори в ОРДЛО, – Кравчук

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна