3 опсп очолив Михайло Красотін. Полковник Трепак залишається в ССО

 

Герой України полковник Олександр Трепак попрощався з бойовим прапором 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.
Військову частину замість нього очолив підполковник Михайло Красотін.

Церемонія прощання з прапором відбулася вранці в понеділок, 2 листопада, передає пресцентр 3 опсп.

Трепак очолював полк з 23 березня 2016 року. 

Фото: пресслужба 3 опсп

“Чотири з половиною роки були не легкими для мене і для моєї сім’ї. Не легкими вони були і для вас та ваших сімей, але ми всі залишаємося в строю хоробрих. Я дякую вам за те, що ви всі продовжуєте боротьбу. Я мав за честь служити разом з вами та служити Україні”, – сказав він під час прощання.

Підполковник Олександр Красотін на урочистому шикуванні запевнив про збереження та примноження славних традицій воїв Святославових, подякував “Редуту” від себе особисто та особового складу за його значний внесок у розвиток полку і Сил спеціальних операцій загалом.

У пресслужбі додали, що Трепак залишається служити у ССО, але не конкретизували, де саме та на якій посаді.

“Віднині Олександр Сергійович продовжуватиме боротьбу за суверенність поза межами полку, але в тій же родині сіроманців”, – сказали в пресслужбі.

Читайте також:
“Змінити ментальність радянського спецназу”: командувач ССО Галаган анонсував кадрові зміни в структурі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна