Усик переміг Чісору у 12-раундовому поєдинку, але не залучив на свій бік українських фанів

 

Український боксер Олександр Усик переміг британця Дерека Чісору у рейтинговому бою, що відбувся пізно ввечері 31 жовтня в Лондоні на “SSE арені Вемблі”.

Поєдинок тривав усі 12 раундів. 33-річний кримчанин став переможцем за рішенням усіх трьох арбітрів: 117:112, 115:113, 115:113.

Усик пропускав більше ударів у перших раундах, але надалі 36-річний британець зімбабвійського походження втомився, а легший на 17 кг представник України перехопив ініціативу, був рухливішим, влучнішим і мав значну перевагу. При цьому Чісора витримував натиск і сподівався на щасливий акцентований удар, однак Усик не дозволив йому цього зробити.

Один із влучних ударів Усика

Це другий поєдинок Усика в суперважкій вазі (понад 90,7 кг). Досі українець був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі. Нинішня перемога робить його офіційним претендентом на титул чемпіона за версією WBO серед “супертяжів”.

Після матчу проти Чісори Олександр уже заявив, що чекатиме зустрічі з володарем пояса за версією WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа.

У 2016 році британець Джошуа перемагав технічним нокаутом Володимира Кличка.

Наразі Усик виграв усі свої 18 поєдинків на професійному ринзі (з них 13 – нокаутом).

Чісора із 42 своїх боїв виграв 32 (нокаутами – 23), програв – 10. Зокрема, у 2012 році в поєдинку за титул WBC Чісора був битий Віталієм Кличком, також у 12 раундах.

Олександр Усик

Варто зазначити, що в Лондоні Олександр Усик виходив на ринг під пісню Василя Жадана “Браття”. Однак багато українських уболівальників відмовилися від підтримки свого співвітчизника через “ватні” погляди Усика, підтримку ним Російської православної церкви, зйомки в російських пропагандистських фільмах тощо.

“Що відомішим та успішнішим є боксер Усик у боксі – то кращим та ефективнішим інструментом стає він для кремлівських агентів в Україні. Нема чому радіти”, – написав з приводу перемоги Усика над Чісорою один з українських журналістів.

Сьогодні буде бій у Александр Усик проти Чісори.
Вболіваємо за козака??!
Хай наваляє цьому московському прихвостню!

Опубліковано Сергієм Стерненком Субота, 31 жовтня 2020 р.

Читайте також:
Ломаченко втратив усі чемпіонські пояси і висловив незгоду з суддями. ВІДЕО БОЮ

Не створи собі кумира: 20 “зрад” і “перемог” Олександра Усика

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна