Вищий антикорсуд знову не обрав запобіжний захід голові ОАСК Вовку

 

Вищий антикорупційний суд відклав розгляд клопотання з обрання запобіжного заходу голові Окружного адміністративного суду Києва Павлові Вовку на 5 листопада.

Про це інформує пресслужба ВАКС.

“29 жовтня у Вищому антикорупційному суді мало відбутися судове засідання щодо розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу голові Окружного адміністративного суду Києва. Наступне судове засідання заплановано на 10:00 5 листопада 2020 року”, – йдеться у повідомленні.

Засідання не відбулося, адже підозрюваний та його захисники вдруге не з’явилися до суду.

Нагадаємо, НАБУ звинувачує голову ОАСК Павла Вовка у створенні злочинної організації з метою захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів, Вищою радою правосуддя та створення штучних перешкод у їх роботі.

17 липня НАБУ презентувало відео про Вовка і ОАСК, де голова суду та суддя обговорювали, як будуть “захоплювати владу”. Водночас сам суддя назвав ці записи фальсифікацією і заявив, що не збирається йти у відставку.

Читайте також:
ВАКС постановив поновити справу щодо “Роттердам+”

“Зеленському потрібні ручні судді”: під ОПУ активісти вимагали в президента реакції на “плівки Вовка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.