Під окупованим Кримом Сили спецоперацій відпрацьовують знешкодження диверсантів

 

На Херсонщині тривають планові тренування підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних сил України зі складу угрупування військ, що несе бойову службу на межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це в середу, 28 жовтня, повідомив командувач об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

З його слів, нагальна необхідність цих тренувань продиктована наявністю на території, суміжної з півостровом, стратегічно важливих об’єктів з високим ступенем загрози терористичних посягань.

“Загальна тематика навчань — відпрацювання комплексу превентивних заходів, спрямованих на забезпечення належного рівня захисту таких об’єктів від можливих терористичних загроз”, – цитує Наєва його пресслужба.

Під час навчань головним завданням для військових є відпрацювання механізмів виявлення й знешкодження диверсійно-розвідувальних груп противника.

Практична складова відпрацьовується щоденно як вдень, так і вночі.

Тренування відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних.

До навчань залучаються підрозділи Служби безпеки України, Національної поліції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Державної прикордонної служби України, місцевими органами державної влади й місцевого самоврядування.

Як інформувала “Новинарня“, ЗСУ на Півдні України відпрацьовують знищення ворожих БПЛА. 

Читайте також:
На Півдні України тренується гаубична артилерія. Працюють “Гіацинти” та Д-30

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна