КПВВ “Станиця Луганська” не працюватиме до 15 листопада

 

Тимчасове припинення пропуску осіб через контрольного пункту в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” штаб операції Об’єднаних сил продовжив до 15 листопада 2020 року. 

Про це повідомили в пресцентрі ООС в середу, 28 жовтня.

“З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та збереження життя і здоров’я громадян, за наказом Командувача об’єднаних сил, тимчасове припинення пропуску осіб через лінію розмежування в КПВВ “Станиця Луганська” продовжено до 23 год. 59 хв 15 листопада 2020 року”, – йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що поширення коронавірусної інфекції на тимчасово окупованій території Луганщини стає критичним. Окупаційна адміністрація РФ не спроможна стабілізувати епідемічну ситуацію.

“Суттєво погіршує стан справ на тимчасово окупованій території України відсутність достатньої кількості кваліфікованих медичних працівників та засобів протидії захворюванню”, – кажуть в штабі.

Там наголосили, що для громадян залишається можливість перетнути лінію розмежування в цьому КПВВ лише за окремим рішенням командувача ООС.

Таке рішення може бути прийняте, виходячи з документально підтверджених життєво важливих обставин соціально-гуманітарного характеру.

“Додатково інформуємо, що за рішенням Командувача операції об’єднаних сил громадяни, що мають зареєстроване місце проживання на тимчасово окупованій території України, у КПВВ “Станиця Луганська” можуть бути пропущені через лінію розмежування до місця реєстрації”, – резюмували в штабі.

Як інформувала “Новинарня“, 5 жовтня КПВВ “Станиця Луганська” відновила роботу після пожежі.
Із 15 жовтня пропуск осіб через це КПВВ тимчасово припинився. 

Читайте також:
За три дні роботи КПВВ “Станиця Луганська” лінію зіткнення перетнули понад п’ять тисяч людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна