Речником української делегації в ТКГ призначили Олексія Арестовича

 

Військового і політичного оглядача та блогера Олексія Арестовича призначили речником української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України.

Про це Арестович повідомив у фейсбуці в середу, 28 жовтня.

“Маю нагоду повідомити, що рішенням глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука (президента України у 1991-1994 рр), мене призначено радником делегації з інформаційної політики з повноваженнями “єдиного голосу” щодо інформування ЗМІ, міжнародних партнерів та народу України”, – зазначив він.

Арестович також запросив “зацікавлених осіб, насамперед, журналістів, звертатися за коментарями щодо питань, пов’язаних з роботою делегації”.

“Засоби та форми більш тісної співпраці встановимо трохи пізніше”, – додав новий речник української делегації в ТКГ.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року Олексій Арестович опублікував у соцмережі скандальну заяву, в якій назвав себе пропагандистом і не патріотом України.

“На питання відновлення історичної пам’яті, справедливості, боротьби, перемог і поразок, становлення нації, мови/мов, лікування історичних ран я дивлюся як солдат на вошу”, – писав Арестович і наголошував, що його “абсолютно не обходять національні питання”.

Як писала “Новинарня“, раніше на посаду речника української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України розглядали кандидатуру дипломата Маркіяна Лубківського.

Читайте також:
Зеленському пропонують призначити Яроша головою української делегації в ТКГ

“Освистали голос розуму й затравили”: Сивохо про звільнення Фокіна з ТКГ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.