Коронавірус у ЗСУ: за добу зафіксували 83 нових випадки зараження

 

Станом на ранок 27 жовтня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 1 383 особи.

Про це повідомив пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ у зведенні у вівторок.

За минулу добу зареєстровано 83 нових випадки захворювання на COVID-19.

Всього за час епідемії у війську одужали 3 734 особи (+95 за добу), летальних випадків залишається 14.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах виявили 5 131 випадок коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

З нових виявлених хворих до закладів охорони здоров’я госпіталізували 16 людей (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – один працівник ЗСУ, Чернігівський військовий госпіталь та 59-ий військовий мобільний госпіталь – по три військовослужбовці, ВМКЦ Північного та Центрального регіонів, Чернівецький та Запорізький військові госпіталі, 65-ий військовий мобільний госпіталь – по одному армійцеві, Томашпільська ЦРЛ – два військових, Житомирська МКЛ – один військовослужбовець та один працівник ЗСУ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 67 осіб: Одеська область – дев’ять військовослужбовців та чотири працівники ЗСУ, Львівська область – сім армійців і три працівники ЗСУ,  Хмельницька область – сім військових і один працівник ЗСУ, Київська область – три військовослужбовці та два працівники ЗСУ, Житомирська область – два військовослужбовці та два працівники ЗСУ, Вінницька область – чотири військових та один працівник ЗСУ, Дніпропетровська область – чотири військовослужбовці, Донецька область – три армійці, Черкаська область – один військовий та один працівник ЗСУ, Волинська область – три військовослужбовці та один працівник ЗСУ, Чернігівська область – два армійці,
Рівненська, Харківська та Тернопільська області – по одному військовому, Миколаївська область – три працівники ЗСУ, Сумська область – один працівник ЗСУ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, у них спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 358 осіб.

Читайте також:
В Україні число активних хворих на COVID-19 перевищило 200 тисяч. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна