За добу до початку опитування Зеленського досі не відомо, хто його проводить

 

Олександр Черненко
колишній голова Комітету виборців України, народний депутат України VIII скликання від Блоку Порошенка

(FB)

До початку опитування століття – цього феєричного свята народовладдя, освяченого найвидатнішим діячем сучасності – залишилося менше доби. А ми досі не знаємо, яка громадська організація (соціологічна служба, аналітичний центр, рух допитливих активістів, спілка адептів плебісциту, секта свідків сонцесяйного бубочки – необхідне підкреслити) буде це “опитування” проводити.

Хто ці відчайдушні і не налякані податковим законодавством люди, які за лічені дні готові освоїти десятки мільйонів гривень, укласти десятки тисяч цивільно-правових угод із виконавцями?

Яку юридичну особу будуть представляти ці симпатичні молоді люди біля дільниць у білих манішках?

Пора би вже і озвучити вголос цю авторитетну структуру.

Зрештою, наша доблесна поліція повинна знати, кого вона буде захищати від нападів хуліганів-провокаторів, що раптом захочуть зробити з опитувальника паперовий літачок.

Ну не буде ж президент (який у випадку порушення закону обіцяв одразу у відставку) чи партія “Слуга народу” (яка вся така нова, прозора і некорумпована) зв’язуватися з якимись “Рогами і копитами” без історії, досвіду чи репутації.

Чи буде?..

Читайте також:
Опитування Зеленського коштуватиме понад 100 млн грн, – Опора

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна