Укроборонпром представив нову розробку – cтанцію перешкод засобам радіозв’язку “Мандат”

 

“Укроборонпром” представив інфокарту cтанції перешкод засобам радіозв’язку “Мандат”, розробником якої є запорізький “Науково-виробничий комплекс “Іскра”.

Про це в п’ятницю, 23 жовтня, інформували у пресслужбі відомства.

“Як стратегічний виробник озброєння та військової техніки для сил оборони та безпеки України, “Укроборонпром” прагне, щоби в арсеналі українського війська було більше сучасного, якісного, високотехнологічного та надійного озброєння, здатного захистити нашу державу та зберегти життя наших військових”, – йдеться в повідомленні.

“Мандат” – мобільна станція постановки перешкод засобам радіозв’язку. Під час роботи станція здатна забезпечувати вирішення багатьох функціональних завдань – забезпечує створення прицільних за частотою та часом радіоперешкод, проводить пошук, пеленгування (опціонально), прослуховування, аналіз і запис характеристик виявлених засобів радіозв’язку.

Призначення станції:

  • виявлення, пеленгування (опціонально) та постановка радіоперешкод (ПРП), РЕЗ радіозв’язку тактичної ланки управління; базових та мобільних станцій транкінгового зв’язку в діапазоні частот 30-6000 МГц; базових та мобільних станцій (абонентських терміналів) систем стільникового зв’язку всіх наявних стандартів, а також ПРП багатоканальним системам передачі інформації, що використовують сучасні види модуляції; сигнали з імпульсно-кодовою модуляцією; сигнали багатоканальних систем передачі інформації з частотним FDMA, часовим TDMA, кодовим CDMA розподіленням каналів, а також ортогональним частотним розподіленням каналів OFDM;
  • виявлення засобів зв’язку з ППРЧ зі швидкістю до 1000 стрибків в секунду;
  • формування перешкод засобам зв’язку з ППРЧ зі швидкістю до 1000 стрибків в секунду;
  • формування перешкод заданої структури.

Нагадаємо, “Укроборонпром” готовий вперше та достроково передати ЗСУ партію ракет, які пробивають 400-мм броню.

Читайте також:
Укроборонпром зекономив 0,5 млрд грн завдяки закупівлям через Prozorro

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна