У Раді з’явилися нові інфіковані коронавірусом нардепи

 

У Верховній Раді є нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Зокрема, у “Слузі народу” є новий хворий, зараз у фракції інфіковані семеро-восьмеро осіб.

Про це у вівторок, 20 жовтня, розповіла нардепка від фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук в ефірі каналу “Україна 24”.

“Щодо того, чи пішов карантин у Раді на користь, складно оцінити в позитиві. Проте в одній із фракцій за ці кілька тижнів трохи зменшилась кількість хворих. Більшість з тих, хто хворів на початок цього карантину (в Раді – ред.), уже вилікувались, але, на жаль, є і нові випадки. Зокрема, в нашій фракції один депутат захворів навіть вчора, загалом це десь семеро-восьмеро людей зараз”, — сказала вона.

Минулого тижня, 14 жовтня, в коментарі журналістам голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що у ВР перехворіли або хворіють на COVID-19 до 60 народних депутатів, в апараті парламенту – до 30 осіб.

Разумков зазначив, що парламент не буде йти на карантин у зв’язку з епідемією.

“Верховна Рада минулого разу не йшла на карантин, і цього разу не буде йти на карантин. Можуть бути зміни в режимі нашої роботи, але Верховна Рада, як єдина законодавча інституція в Україні, не буде йти на карантин”, – підкреслив спікер.

Читайте також:
“Як це було і що порадити”: депутатка, командир “Госпітальєрів” Яна Зінкевич одужала від коронавірусу вдруге за пів року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна