Зеленський в ООС відвідав 73-й морський центр спецоперацій

 

У День захисника України президент Володимир Зеленський відвідав Центр морських операцій у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Глава держави ознайомився з діяльністю Центру та привітав у середу, 14 жовтня, зі святом військових, які несуть службу в зоні проведення ООС.

“Хочу вам подякувати від усіх українців за наші життя, за наш спокій, за те, що захищаєте Україну, нашу незалежність, наш суверенітет”, – цитує президента його пресслужба.

Глава держави вручив військовослужбовцям цінні подарунки.

Крім того, Зеленський поцікавився умовами проживання військових. Захисники запросили президента відвідати їхню тренувальну базу.

“У будь-який день ми готові підтримати хлопців. Якщо чогось не вистачає, якщо щось не так – кажіть. Правда – завжди найцінніше”, – зазначив Володимир Зеленський.

Додамо, що йдеться про 73-й морський центр спеціальних операцій імені кошового отамана Антіна Головатого

Нагадаємо, що 14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, а також Покрову Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. З 2015 року День захисника – державне свято і неробочий день.

Читайте також:
Президент присвоїв почесні найменування військовим частинам ЗСУ, НГУ та ДПСУ

8-ий полк спецпризначення показав ефектне відеовітання з нагоди Дня захисника України та Дня козацтва

329 юнаків і дівчат склали урочисту клятву ліцеїста Київського військового ліцею ім. Івана Богуна. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна