Зеленський хоче провести разом з Польщею зимові Олімпійські ігри або чемпіонат світу з футболу

 

Президент України Володимир Зеленський заговорив про спільні з Польщею зимові Олімпійські ігри або чемпіонат світу з футболу.

Про це президент заявив під час підписання документів між державами з президентом Польщі Анджеєм Дудою в понеділок, 12 жовтня.

“Повинні завжди пам’ятати, що посварити Україну і Польщу мріють чимало наших недругів і всім їм ми можемо сказати тільки одне: не дочекаєтеся! Я впевнений, що між нашими країнами взагалі не може бути ніяких суперечок, крім однієї — в яких саме українських і польських містах провести спільні зимові Олімпійські ігри або чемпіонат світу з футболу. На завершення хочу особливо відзначити прийняття спільної заяви президентів України та Польщі — вона фіксує узгоджені позиції та пріоритети нашого стратегічного партнерства, а також визначає спільні кроки для зміцнення нашої співпраці “, — сказав Зеленський, якого цитує видання “ДС”.

Президент також назвав документ “хорошою основою для подальшої плідної роботи між Україною і Польщею”.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда прибув в Україну з триденний візитом 11 жовтня.

Читайте також:
Дуда вшанував у Биківні пам’ять жертв Катині й нагадав про агресію Росії

Зеленський обговорив із Дудою приєднання України до “Ініціативи трьох морів”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна