“Трагічна історія між нашими країнами”: Зеленський пообіцяв піти з посади, якщо не зможе закінчити війну з РФ

 

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв піти з посади президента, якщо не зможе “закінчити війну”.

Про це глава держави заявив у інтерв’ю ВВС, опублікованому в понеділок, 12 жовтня.

“Ви знаєте, це не є проблема для мене. Я одразу говорив, що не чіпляюсь ні за рейтинги, ні за владу. Якщо не зможу закінчити війну, значить потрібно, щоби прийшла інша людина, яка спроможна закінчити цю трагічну історію між нашими країнами”, – сказав Зеленський.

Він вірить, що зможе укласти мирну угоду з президентом Росії Володимиром Путіним, яка поверне окуповані українські території, включно з Кримом.

“Я вірю в це. В іншому випадку я би не йшов в президенти України. Це дуже складно, і тут нам потрібна допомога всього світу, це є правда. Але я не втрачаю цю віру”, – вважає Зеленський.

Нагадаємо, в серпні Володимир Зеленський заявляв, що за підсумками другої зустрічі лідерів країн “нормандського формату” є високий шанс закінчити війну на Донбасі вже цього року.

Читайте також:
Внаслідок російської агресії на Донбасі загинули 147 дітей, ще 392 отримали поранення

Зеленський відповів на петицію з вимогою його відставки через недекларування облігацій ОВДП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна