ООС: ворог за добу вчинив чотири обстріли з гранатометів і стрілецької зброї

 

Упродовж 11 жовтня жовтня в районах відповідальності українських бригад зафіксували чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Так, поблизу населеного пункту Мар’їнка противник вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета, а неподалік Майорська та Зайцевого – зі стрілецької зброї. Окрім того, вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета зафіксовано у районі населеного пункту Ломакине”, – йдеться в ранковому зведенні.

Від початку поточної доби, 12 жовтня, станом на 7:00,  противник здійснив кілька неприцільних пострілів із ручного протитанкового гранатомета й підствольного гранатомета в районі Авдіївки.

Ворожі постріли не загрожували життю та здоров’ю українських воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає.

“На інших ділянках по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано”, – мовиться в зведенні.

Українські воїни продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Читайте також:
Внаслідок російської агресії на Донбасі загинули 147 дітей, ще 392 отримали поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна