На Житомирщині знайшли мертвими трьох військовослужбовців. Версія – отруєння чадним газом

доповнено

Під час ранкового шикування в одній із військових частин Командування Сил логістики ЗС України були відсутні троє військовослужбовців-контрактників. Згодом їх знайшли мертвими в помешканні, яке вони винаймали.

Про це в четвер, 8 жовтня, повідомили в пресцентрі КСЛ ЗСУ.

За даними “Новинарні“, йдеться про військову частину, яка дислокується в Житомирській області. 

“В результаті розшукових дій та прибуття до помешкання, яке винаймали військовослужбовці поза межами військової частини, було виявлено тіла трьох військовослужбовців без ознак життя”, – йдеться в повідомленні КСЛ.

За результатами попереднього огляду, ознак насильницької смерті та фізичного впливу до загиблих військовослужбовців не виявлено.

Наразі тривають слідчо-оперативні дії із встановлення причин та обставин загибелі військовослужбовців.

У пресслужбі поліції Житомирщини розповіли, що інцидент стався в селищі Новоівницьке Андрушівського району.

“Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 8:50. Попередньо, колеги померлих виявили їх за місцем проживання. Під час поверхневого огляду тілесних ушкоджень ні у кого з них виявлено не було”, – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець Чернівців.

Тіла загиблих планують доправити додому за кілька днів, після проведення всіх експертиз.

В одного з них залишилися двоє маленькі доньки.

Поліцейське слідство наразі розглядає кілька версій, але головна – отруєння чадним газом, передає ТСН.

“Оскільки під час огляду було встановлено, що є відповідне обладнання і витік міг статися через його несправність”, – пояснила Алла Ващенко, керівниця відділу зв’язків з громадськістю ГУНП у Житомирській області.

Як виявилося, тіло одного юнака знайшли на кухні орендованої квартири, другого – у ванній кімнаті, а третій був на дивані.

Сусіди запевняють, що хлопці поводилися чемно. Сусіди теж схильні до цієї версії. Кажуть, що в їхньому будинку автономне опалення і в кожній квартирі є котли та газові колонки.

Читайте також:
На Київщині строковик Нацгвардії побив до смерті солдата

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна