В МВС пояснили, як залучатимуть авіацію під час місцевих виборів

 

Міністерство внутрішніх справ залучатиме авіацію під час місцевих виборів для реагування на виклики та загрози у тому випадку, якщо буде недостатньо оперативних резервів. Для цього на місце вилітатимуть додаткові сили.

Про це розповів прессекретар МВС Артем Шевченко у коментарі “Громадському радіо” в середу, 7 жовтня.

“У якомусь віддаленому селі може бути суттєва боротьба за якогось голову ОТГ і в кожного з них може бути своя група підтримки, які можуть захотіти щось спровокувати. Тому треба бути готовими у будь-який момент пильнувати і за необхідності перекинути у найвіддаленіше село, район чи якусь іншу точку посилення”, – пояснив спікер відомства.

Ще однією причиною, за його словами, є пандемія коронавірусу. Якщо на місцях правоохоронці хворітимуть, туди вилітатиме підкріплення.

Додаткових грошей на це не виділяли, каже речник МВС. І пояснює, що обслуговувати авіацію на цих виборах будуть в межах постійного кошторису відомства.

Читайте також:
РФ може поєднати вплив на місцеві вибори у Херсонській області та застосування військової сили, – генерал Ходжес

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна