Трамп закликає американців не боятися COVID-19

 

Президент США, що кілька днів перебував на лікуванні в провідному медичному центрі країни під наглядом більше десятка лікарів, заявив, мовляв, американцям не варто боятися COVID-19, бо в їхній країні – найкраща медицина.

Про це Дональд Трамп заявив у відеозверненні, опублікованому у вівторок, 6 жовтня, в твіттері.

“Я багато чого дізнався про коронавірус. Єдине, що можу сказати впевнено – не дайте йому домінувати над вами, не бійтеся цього. Ви це переборете – ми маємо найкраще медичне обладнання, найкращі ліки, все це розроблено недавно. І ви його (коронавірус, – “Н”) переможете”, – заявив американський лідер після повернення до Білого дому з лікарні.

Спеціалісти вже назвали такі заяви президента небезпечними. Насамперед тому, що коронавірус забрав життя понад 210 тисяч американців.

Вони обурені тим, що глава держави поширює хибні посили про смертельно небезпечну хворобу.

Нагадаємо, 4 жовтня президент США Дональд Трамп ненадовго покинув палату в Національному військово-медичному центрі Волтера Ріда, де його лікували від COVID-19, щоби привітати прибічників. Лікарі розкритикували такий вчинок.

2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп та його дружина Меланія захворіли на COVID-19.

Читайте також:
Трамп хотів зберегти в таємниці результат першого тесту на коронавірус, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна