Трамп хотів зберегти в таємниці результат першого тесту на коронавірус, – ЗМІ

 

Президент США Дональд Трамп не повідомив про позитивний результат першого експрес-тесту на коронавірус, чекаючи результатів другого, який також виявився позитивним.

Про це в неділю, 4 жовтня, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела.

За даними видання, Трамп отримав позитивний результат у четвер увечері, після чого дав інтерв’ю Fox News, де він не розкрив цих результатів.

Натомість він підтвердив попередні повідомлення про те, що одна з його головних помічників Гоуп Гікс отримала позитивний результат на коронавірус.

Тільки через кілька годин президент США повідомив, що він і перша леді захворіли на коронавірус.

За інформацією джерел видання, Трамп також попросив одного свого радника не розголошувати результати тесту.

Медики щодня проводять брифінги для преси з приводу стану здоров’я Трампа.

Трамп вже у понеділок може бути виписаний із лікарні, де він лікується від коронавірусу, хоча подробиці про його стан здоров’я не розголошуються.

Разом з тим, Дональд Трамп опублікував у твітері відеозвернення щодо свого здоров’я, але незрозуміло, коли саме воно було записано.

“Коли я прийшов сюди (в лікарню – ред) то не дуже добре себе почував, зараз я відчуваю себе набагато краще. Я повинен повернутися, тому що ми все ще маємо зробити Америку знову великою”, – сказав президент США.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312525833505058816

Він додав, що його дружина Меланія Трамп “відчуває себе дуже добре”.

Як інформувала “Новинарня“, 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп та його дружина Меланія захворіли на COVID-19.

Читайте також:
У Білому домі посилили заходи безпеки через проникнення COVID-19, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна