Окупаційні війська в ОРДЛО привели у повну бойову готовність, – розвідка

 

За даними української розвідки, командування Збройних сил Російської Федерації продовжує нарощувати боєздатність бойовиків на Донбасі.

Про це у вівторок, 6 жовтня, інформує пресслужба Міноборони України.

“За інформацією Головного управління розвідки МОУ, командування ЗС РФ продовжує нарощувати боєздатність з’єднань і частин оперативного угруповання російсько-окупаційних військ. Так, 5 жовтня 2020 року, на єдиному оперативному фоні розпочато командно-штабні навчання з органами військового управління, частинами і підрозділами першого та другого армійських корпусів російсько-окупаційних військ, які приведені у бойову готовність “повна” (по навчанню). На полігонах, у районах зосередження військ окупантів проводяться тренування і розгортання польових командних пунктів”, – повідомив речник пресцентру Міноборони полковник Олександр Мотузяник.

Зазначається, що крім того, противник активізував заходи бойової підготовки із залученням максимальної кількості особового складу мотострілецьких, танкових, артилерійських підрозділів і підрозділів протиповітряної оборони.

Нагадаємо, нещодавно РФ стала вимагати “спільних інспекцій” на Донбасі для перевірки звітів ОБСЄ.

Читайте також:
“У 2014-му було легше – не те що зараз”. Начальник артилерії 503 ОБМП Олег Чорноморець – про ДАП, безглуздя, перемир’я і відсутність мотивації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна