ООС: ворог вчинив обстріли біля Авдіївки і Водяного, а відтак і біля Мар’їнки

 

Минулої доби, 2 жовтня, у районах відповідальності українських бригад було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні в суботу, 3 жовтня.

“Так, російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь із гранатометів різних систем неподалік населеного пункту Авдіївка. Окрім того, двічі впродовж доби ворог застосував стрілецьку зброю поблизу Водяного.
Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів не було”, – розповіла речниця пресцентру ОС Ярослава Зоріна.

Зазначається, що від початку поточної доби, 3 жовтня, “неприцільними пострілами ворог провокував наших воїнів поблизу Мар’їнки”. На цій ділянці зафіксували два постріли з ручного протитанкового гранатомета та три черги зі стрілецької зброї.

“Наші військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. В інших районах уздовж лінії зіткнення спостерігається тиша”, – зазначила речниця.

Також пресцентр Об’єднаних сил інформує про роботи з подолання пожеж на Луганщині та їхніх наслідків. Військовослужбовці Збройних сил і рятувальники ДСНС локалізували осередки вогню неподалік населених пунктів Кряківка, Трьохізбенка, Артема, Старий Айдар та Станиця Луганська. Від ЗСУ до ліквідації пожеж залучено понад 700 осіб та 30 одиниць інженерної та спецтехніки.

Нагадаємо, українські військові зняли відео, як бойовики підпалюють траву біля позицій ЗСУ на Луганщині.

Читайте також:
Бойові втрати вересня: п’ять загиблих героїв. ФОТО, ІСТОРІЇ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна