Від початку пандемії в ЗСУ діагностували понад 3000 інфікувань COVID-19

 

Станом на ранок 2 жовтня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 711 осіб.

Таким чином, за добу кількість активних випадків зросла на 29.

За минулу добу зареєстрували 76 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу.

Як передає “Новинарня“, це випливає з даних пресслужби Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюднених у зведенні в п’ятницю, 2 жовтня.

Зазначається, що всього за час епідемії в ЗСУ одужала 2 331 особа (+47 за добу), летальних випадків лишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 3 052 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових пацієнтів госпіталізували 15 людей (Національний військово-медичний клінічний центр ГВКГ – три військовослужбовці та один працівник ЗСУ, ВМКЦ Північного регіону – шість військових, ВМКЦ Західного регіону – один армієць, ВМКЦ Центрального регіону – два військовослужбовці, ВМКЦ Південного регіону – один військовий, Рівненський військовий госпіталь – один військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 61 особа (Київська область – 28 військових і четверо працівників ЗСУ, Одеська область – три військовослужбовці та один працівник ЗСУ, Житомирська область – три армійці, Харківська область – три військових, Рівненська область – один армієць та сім працівників ЗСУ, Львівська, Хмельницька, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Вінницька, Полтавська, Херсонська, Чернігівська, Тернопільська та Запорізька області – по одному військовослужбовцю, Миколаївська область – один працівник ЗСУ). У пацієнтів спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 652 особи. 

Читайте також:
В Україні третю добу поспіль фіксують новий антирекорд виявлених хворих на COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна