Пожежі на Луганщині: згоріли приміщення КПВВ “Станиця Луганська”. ВІДЕО

 доповнено

Унаслідок пожежі на Луганщині вогонь поширився на контрольний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська”. 

Про це в четвер, 1 жовтня, повідомили в пресцентрі Державної прикордонної служби України.

“Зараз у контрольно-пропускному пункті уже частково пошкоджено елементи інфраструктури. На місце прибули пожежні команди ДСНС, з якими прикордонники вживають усіх заходів для локалізації займання. Ситуацію також ускладнюють сильні пориви вітру”, – йдеться в повідомленні прикордонників.

У ДПСУ нагадали, що через пожежу та загрозу детонації боєприпасів пропуск у КПВВ тимчасово припинений за рішенням командувача ООС.

Цивільні особи були негайно відведені на безпечну відстань.

Згодом стало відомо, що на КПВВ у Станиці згоріли приміщення пункту допомоги та деякі інші.

 

 

Ну и конечно всем интересно, как выглядит единственный работающий КПВВ в Луганской области на линии фронта. Наши люди из Станицы делятся с нами информацией.

Опубліковано Yevhenii Vasyliev Четвер, 1 жовтня 2020 р.

Читайте також:
Кількість жертв пожеж на Луганщині зросла до дев’яти

Як писала “Новинарня“, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникли масштабні лісові пожежі (шість великих осередків). Станом на полудень 1 жовтня, дев’ятеро людей загинули, ще 14 – госпіталізовані. Близько 120 осіб евакуювали.
Найбільш складна ситуація – від Станиці Луганської до Сєвєродонецька, де пожежі набули загрозливого характеру для 22 населених пунктів.
Орієнтовна площа, пройдена вогнем, становить близько 9,3 тис. гектарів. До гасіння залучили понад 1200 людей на більше 200 одиниць техніки.
За фактами пожеж у Луганській області поліція відкрила сім кримінальних проваджень.

У пресцентрі штабу ООС заявили, що масштабні лісові пожежі на Луганщині спричинені збройними провокаціями російських окупантів із застосуванням трасуючих куль.

Читайте також:
Шмигаль: Гроші на подолання наслідків пожеж на Луганщині виділять з резервного фонду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна