У ЗСУ зменшилася кількість активних хворих на коронавірус

 

Станом на ранок 29 вересня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 614 осіб.

Таким чином, за добу кількість активних випадків зменшилася на 15.

За минулу добу зареєстрували 32 нових випадки захворювання на коронавірусну хворобу. Зафіксували одужання двох військових.

Як передає “Новинарня“, це випливає з даних пресслужби Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюднених у зведенні у вівторок, 29 вересня.

Зазначається, що всього за час епідемії в ЗСУ одужали 2 200 осіб (+47 за добу), летальних випадків лишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 2 824 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових пацієнтів госпіталізували 12 осіб (Військово-медичний клінічний центр Північного регіону – п’ять військовослужбовців, ВМКЦ Західного регіону – два військових, ВМКЦ Східного регіону – один армієць та один працівник ЗСУ, ВМКЦ Південного регіону – 1 військовослужбовець, Рівненський військовий госпіталь – один військовий, Уманська ЦРЛ – один армієць. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 20 людей (Київська область – три військовослужбовці та один працівник ЗСУ, Одеська область – четверо військових, Львівська область – п’ять військовослужбовців, Харківська область – два працівники ЗСУ, Вінницька, Чернігівська та Волинська області – по одному військовому, Житомирська та Тернопільська області – по одному працівникові ЗСУ. У пацієнтів спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 546 осіб.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: понад 3600 нових хворих за добу і рекорд одужань

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна