Україна дозволила в’їзд для іноземців

 

Заборона на в’їзд іноземних громадян до України, що була запроваджена на період з 28 серпня до 28 вересня, фактично втратила чинність.

Про це поінформував речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Постанова, в якій також були прописані обмеження в’їзду іноземців, і далі діє. Це постанова уряду №641. Водночас там була чітко прописана заборона в’їзду іноземців на територію нашої країни з 28 серпня до 00:00 28 вересня. Фактично, цієї ночі норма про заборону в’їзду іноземцям в нашу країну припинила свою дію. Відтепер іноземцям в’їзд до України не заборонений”, – сказав Демченко.

За його словами, окремих вимог до іноземців щодо самоізоляції або страхового поліса під час в’їзду в Україну наразі немає.

Як інформувала “Новинарня“, рішення на місяць заборонити в’їзд іноземцям з 28 серпня ухвалили на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів.

Читайте також:
Чоловіка затримали за спробу “купити” в інспектора ДПСУ платний доступ у Росію

ДПСУ призначила службове розслідування щодо прикордонника, який назвав військовослужбовців ЗСУ свинями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна