У Збройних силах на COVID-19 хворіють понад 600 людей

 

Станом на ранок 27 вересня в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 601 особа.

Таким чином, за добу кількість активних випадків зросла на 32.

За минулу добу зареєстровано 40 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу. Зафіксовано одужання восьми військових.

Як передає “Новинарня“, це випливає з даних пресслужби Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюднених у зведенні в неділю, 27 вересня.

Нагадаємо, перед цим число активних хворих скорочувалося п’ять днів поспіль – за рахунок переважання числа одужалих над новими захворілими.

Зазначається, що всього за час епідемії в ЗСУ одужала 2151 особа, летальних випадків лишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 2762 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових пацієнтів госпіталізовано дев’ять осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові – 2 військовослужбовці, ВМКЦ Південного регіону в Одесі – 1, Чернігівський військовий госпіталь – 2, Житомирський та Деснянський військові госпіталі – по 1 військовослужбовцю, міська клінічна лікарня міста Вінниці – 1 цивільний працівник ЗС України. Стан здоров’я цих пацієнтів задовільний.

На лікування вдома відправили 31 особу: Київська область – 10 військовослужбовців та 3 працівники ЗСУ, Львівська область – 3 військовослужбовці та 3 працівники, Одеська область – 5 військовослужбовців, Вінницька область – 3 військовослужбовці та 2 працівники, Миколаївська та Житомирська області – по 1 військовослужбовцю. В них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в Збройних силах перебувають 638 осіб.

Читайте також:
Незважаючи на вихідний день, в Україні знову виявили понад 3100 хворих на коронавірус. ДИНАМІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна