У Збройних силах уже п’ять днів скорочується число активних хворих на коронавірус

 

Станом на ранок 26 вересня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 569 осіб.

Таким чином, за добу кількість активних випадків COVID-19 в ЗСУ скоротилося на 33 особи (напередодні йшлося про 602 хворих).

Це число скорочується п’ять днів поспіль – за рахунок переважання числа одужалих над новими захворілими.

Як передає “Новинарня“, це випливає з даних пресслужби Командування Медичних сил ЗСУ, оприлюднених у зведенні в суботу, 26 вересня.

Загалом за час епідемії в ЗСУ одужали 2143 особи (+93 за добу – рекорд), летальних випадків лишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 2722 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу в армії зареєстровано 60 нових випадків захворювання на COVID-19.

Із них госпіталізовані 17 осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 2 військовослужбовці, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗС України, ВМКЦ Східного регіону в Дніпрі та Південного регіону в Одесі – по 1, Житомирський військовий госпіталь – 4, Черкаський військовий госпіталь та ізолятор військової частини Дніпропетровської області – по 3 військовослужбовці. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, заявляють у КМС.

На лікування вдома відправили 43 особи: Київська область – 5 військовослужбовців та 4 працівники ЗС України, Львівська область – 2 військовослужбовці, Вінницька область – 3, Одеська область – 14 військовослужбовців та 2 працівники, Харківська область – 3 військовослужбовці та 2 працівники, Дніпропетровська область – 2 військовослужбовці, Хмельницька, Закарпатська, Кіровоградська та Запорізька області – по 1 військовослужбовцю, Полтавська та Рівненська області – по 1 працівнику ЗСУ. У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 671 особа.

Читайте також:
Новий “рекорд” інфікувань на COVID-19 в Україні: понад 3800 випадків за добу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.