СБУ провела антитерористичні навчання на Луганщині

 

Координаційна група Антитерористичного центру Служби безпеки України звітує про проведені  планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання у Рубіжному на Луганщині.

Про це в четвер, 17 вересня, інформує пресцентр української спецслужби.

Зазначається, що навчання тривали протягом двох днів.

“За сценарієм навчань “терористи” намагалися вчинити кілька диверсій та терактів на об’єктах критичної інфраструктури міста. Завдяки злагодженим діям силовиків умовні злочинці були своєчасно виявлені і затримані, наслідки їх підривної діяльності – нейтралізовано”, – інформують у пресцентрі СБ.

Головною метою тренувальних зборів було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах імовірної диверсійної та терористичної загроз, перевірка рівня захищеності стратегічно важливих об’єктів регіону.

У навчаннях взяли участь співробітники регіональних підрозділів Служби безпеки, Збройних сил України, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацполіції, Державної прикордонної служби, представники місцевої влади.

Керівництво Штабу АТЦ СБУ проаналізувало кожну фазу спецоперації, відзначивши високий рівень готовності задіяних підрозділів до протидії диверсіям і терактам.

Учасникам навчань надали рекомендації щодо підвищення ефективності контрдиверсійної роботи.

Як інформувала “Новинарня“, СБУ провела антитерористичне навчання на військовому об’єкті Одещини.

Читайте також:
Знешкоджували “диверсантів” у лісі біля військового об’єкта: СБУ провела навчання на Вінниччині. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна