Знешкоджували “диверсантів” у лісі біля військового об’єкта: СБУ провела навчання на Вінниччині. ФОТО

 

Служба безпеки України звітує, що провела у Вінницькій області контрдиверсійні навчання на території військової частини.

Про це в середу, 12 серпня, повідомили в пресслужбі регіонального управління української спецслужби.

“Учасники тренувальних зборів відпрацювали комплекс дій із виявлення та знешкодження умовних диверсантів, які, за легендою навчань, діяли у лісовому масиві поблизу військових об’єктів”, – йдеться в повідомленні.

Фото: пресцентр УСБУ у Вінницькій області

Зазначається, що також підрозділи відпрацювали алгоритми міжвідомчої взаємодії щодо “попередження та блокування відповідних загроз”, ліквідації їх наслідків і надання екстреної медичної допомоги постраждалим.

Фото: пресцентр УСБУ у Вінницькій області

Навчання відбувалися в умовах, максимально наближених до реальних, наголошують речники СБ.

Фото: пресцентр УСБУ у Вінницькій області

Брали участь підрозділи СБУ, Національної гвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Фото: пресцентр УСБУ у Вінницькій області

“Координаційна група АТЦ проаналізувала кожен етап тренування і відзначила високий рівень готовності його учасників до ефективної роботи в екстремальних умовах”, – додали в УСБУ.

Читайте також:
СБУ провела антитерористичне навчання на військовому об’єкті Одещини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна