В ОРДЛО створюють єдину базу біометричних даних бойовиків, – розвідка

 

Командування Збройних сил РФ посилює контроль за діяльністю з’єднань і частин бойовиків на Донбасі – там створюють єдину базу біометричних даних військовослужбовців російських окупаційних військ.

Про це у вівторок, 15 вересня, повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

За даними ГУР, з 12 вересня в ОРДЛО триває робота комісії штабу 8-ї армії Південного військового округу ЗС РФ з перевірки питань бойової та мобілізаційної готовності, укомплектованості особовим складом.

“Водночас співробітники “міністерств внутрішніх справ” російських окупаційних адміністрацій під кураторством ФСБ РФ здійснюють заходи зі створення єдиної бази біометричних даних (дактилоскопічного обліку) бойовиків”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дактилоскопіюванню підлягає весь особовий склад з’єднань і частин окупантів.

Виняток становлять кадрові військовослужбовців ЗС РФ, які відряджені на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях.

Читайте також:
Окупанти активізували примусову паспортизацію на Донбасі, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна