Від початку пандемії в ЗСУ діагностували понад 2000 інфікувань COVID-19

 

Станом на ранок середи, 9 вересня, у Збройних силах України на COVID-19 хворіє 650 осіб.

Кількість активних випадків коронавірусної хвороби порівняно з попередньою добою збільшилася на 26.

За минулу добу у війську зареєстровано 68 нових випадків інфікування на коронавірус, повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ.

Серед нових інфікованих них на лікування в заклади охорони здоров’я поміщені дев’ятеро. Зокрема в Національному військово-медичному клінічному центрі “ГВКГ” (Київ) – один військовослужбовець, у ВМКЦ Південного регіону (Одеса) – три армійці, у ВМКЦ Західного регіону (Львів) – один військовий, в Мукачівському військовому госпіталі – один військовослужбовець, у Чернігівському військовому госпіталі – один армієць, в ізоляторі військової частини Київської області – два. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікування вдома відправили 59 осіб. Найбільше: Київська область – 25 військових та семеро працівників ЗСУ, Львівська область – 11 військовослужбовців та один працівник ЗСУ, Одеська область – семеро армійців та один працівник.

Всього за час пандемії одужало 1389 осіб (+42 за добу), летальних випадків залишається шість.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, загальне число виявлених випадків коронавірусної хвороби в ЗСУ за весь час – 2045 (активні випадки, одужалі й померлі разом).

На ізоляції (самоізоляції) перебувають 534 особи.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: кількість активних хворих перевищила 75 тисяч

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна