Російські військові на навчаннях в анексованому Криму відпрацьовували знищення повітряних цілей

 

Російські військові провели навчання в окупованому Криму.

Про це повідомила пресслужба Міноборони РФ у понеділок, 7 вересня.

Під час навчання з протиповітряної оборони окупанти провели розрахунки зенітних ракетних комплексів С-400, були відпрацьовані дії при наближенні авіації умовного противника.

“Потім військовослужбовці виконали знищення повітряних цілей шляхом проведення електронних пусків ракет. Також під час навчань розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів “Панцир” провели тренування з прикриття позицій ЗРК С-400 “Тріумф” від ракетної атаки умовного противника”, – йдеться в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, командувач військ Південного військового округу генерал армії Олександр Дворніков прибув до анексованого Криму для перевірки заходів бойової підготовки російського Чорноморського флоту.
З 10 серпня 2020 року на території Південного військового округу, до якого Росія включила і Крим після його анексії, стартували спеціальні навчання за видами забезпечення дій військ (сил), а також навчання органів військової поліції. Вказувалося, що будуть задіяні близько 6 тисяч військовослужбовців і до 750 одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки.

Читайте також:
Росія готується до тренувань “Кавказ-2020”: спецнавчання тривають і в анексованому Криму

Двом учасникам НЗФ “Самооборона Севастополя” повідомили про підозру

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна