Двом учасникам НЗФ “Самооборона Севастополя” повідомили про підозру

 

Головне управління Національної поліції України в Автономній Республіці Крим повідомило про підозру двом учасникам незаконного збройного формування “Самооборона Севастополя”.

Про це в понеділок, 7 вересня, повідомляє пресслужба прокуратури АРК.

“Під процесуальним керівництвом прокуратури автономії ГУНП в АР Крим та м. Севастополі повідомило про підозру двом учасникам незаконного збройного формування “Самооборона Севастополя” за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування встановило, що двоє громадян України у складі НЗФ “Самооборона Севастополя” упродовж лютого-березня 2014 року, озброєні, “служили” на незаконно створеному блок-пості “Тернівка” поблизу Севастополя.

За даними правоохоронців, підозрювані під час “служби” здійснювали незаконні перевірки документів громадян, обшук транспортних засобів, а також брали участь у затриманні проукраїнськи налаштованого населення півострова.

Наразі підозрюваних оголошено в розшук, вживаються заходи для встановлення їх місцеперебування.

Читайте також:
Окупанти в Криму скоротили подачу води мешканцям

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна