ФК “Полісся” розірвав договір із захисником, який грав у “чемпіонаті ЛНР”

 

Житомирський футбольний клуб “Полісся” розірвав договір із пів захисником Олексієм Лобовим, який раніше виступав у “чемпіонаті” так званої “ЛНР”.

Про це в середу, 2 вересня, повідомив директор клубу Володимир Загурський в інтерв’ю телеканалу “СК1”.

Цьому передувала публікації на сторінці у фейсбуці ультрас “Полісся” щодо нового гравця однойменного футбольного клубу: трансфер викликав обурення серед уболівальників житомирського клубу.

Ультрас ФК “Полісся” заявили, що “такий футболіст – плювок в обличчя житомирянам”.

“Звертаємося до керівництва “Полісся”. Ви знущаєтеся? Де ви знаходите таких гравців? Чекаємо на офіційну позицію клубу. Якщо клуб спробує просунути далі та реабілітувати цього чорта з “ЛНРівських” териконів – наша реакція буде”, – сказано в заяві фанатів.

Директор клубу Володимир Загурський наголосив, що з Олексієм договір оренди розірвано.

“Лобов виступав останні 4 сезони за “Авангард”. Ми його брали в команду на правах оренди, тому він не наш гравець. Зараз він гравець “Колоса”. Коли ми його брали, про цю історію не знали, тому що ми вивчаємо історію кожного гравця з відкритих джерел. Якщо відкрити Вікіпедію та інші україномовні сайти – цієї інформації не було. З 2014 по 2017 рік були прогалини. Оскільки він молода людина, йому всього 23 роки, ми цьому не приділили потрібну увагу”, – коментує директор клубу.

З його слів, саме від фанатів керівництво ФК дізналося, що цей футболіст грав в 2014-2016 роках під егідою так званої “ЛНР”.

“Ми з тренером запитали, чи готовий він пояснювати, що і як відбувалося, де він грав. Він погодився. Тому підходили і до матчу, і після. Намагався і він пояснити, і позиція тренерського штабу, керівництва. Позицію не прийняли. Вона була однозначною – він тут не повинен грати. Сьогодні ситуація інша. Вчора він приїхав на збір і вирішив не продовжувати кар’єру у нас. Він тепер не гравець нашої команди”, – сказав Загурський.

Як інформувала “Новинарня“, 28 серпня стало відомо, що футбольний клуб “Полісся” (Житомир), який виступає в першій лізі, підписав контракт із 23-річним захисником Олексієм Лобовим, який раніше виступав у чемпіонаті так званої “ЛНР”.
А в період із 2015-го по 2016-й рік Лобов грав у “чемпіонаті ЛНР” за “Гірник” (Ровеньки), “Шахтар” (Красний Луч), “Далевець” (Луганськ), а також “ЦСКА НМ” (Перевальський район).

Щодо останньої команди, то це спортклуб так званої “народної міліції” – окупаційної армії “ЛНР”.
Олексій Лобов – уродженець смт Селезньовка Перевальського району Луганської області.

Читайте також:
В Іспанії ультрас знову обізвали українського футболіста Зозулю “нацистом”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна