“ЦСКА народної міліції”: житомирський клуб підписав футболіста, який виступав у “чемпіонаті ЛНР”

 

Футбольний клуб “Полісся” (Житомир), який виступає в першій лізі, підписав контракт із захисником Олексієм Лобовим. Раніше 23-річний гравець виступав у чемпіонаті так званої “ЛНР”, що відбувається на окупованій території Луганщини.

Про підписання гравця повідомив офіційний сайт клубу.

Минулою командою Лобова був інший клуб першої ліги, краматорський”Авангард”.

А в період із 2015-го по 2016-й рік Лобов грав у “чемпіонаті ЛНР” за “Гірник” (Ровеньки), “Шахтар” (Красний Луч), “Далевець” (Луганськ), а також “ЦСКА НМ” (Перевальський район).

Щодо останньої команди, то це спортклуб так званої “народної міліції” – окупаційної армії “ЛНР”.

Олексій Лобов – уродженець смт Селезньовка Перевальського району Луганської області.

Цей трансфер викликав обурення серед уболівальників житомирського клубу. Ультрас ФК “Полісся” заявили, що “такий футболіст – плювок в обличчя житомирянам”.

“Звертаємося до керівництва “Полісся”. Ви знущаєтеся? Де ви знаходите таких гравців? Чекаємо на офіційну позицію клубу. Якщо клуб спробує просунути далі та реабілітувати цього чорта з “ЛНРівських” териконів – наша реакція буде”, – сказано в заяві фанатів.

Читайте також:
Луческу виграв перший трофей із київським “Динамо”, обігравши “Шахтар”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна