“Ви бактеріями брехні заразили всю країну, порожнє місце”: Лерос відповів Зеленському щодо “мікробів”. ВІДЕО

 

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Гео Лерос звинуватив президента України Володимира Зеленського в порушенні обіцянок.

Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді у вівторок, 1 вересня, інформує “Еспресо”.

“Пане президенте, ви не стали воювати зі старою системою, ви просто з нею злилися. Саме ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок. Ви стали порожнім місцем в історії. Вже зрозуміло, що не буде ніяких посадок”, – заявив Лерос.

Лерос пригадав нещодавній підпал свого авто і заявив: “Виклик я приймаю та нікому це не пробачу”.

Потім нардеп звинуватив Зеленського у порушенні передвиборчих обіцянок і відсутності стратегії розвитку країни.

Також Гео Лерос заявив, що президент призначив товариша з “Кварталу 95” Івана Баканова головою СБУ – і той “узяв під контроль тіньову економіку, очолив незаконний обіг спирту та наркотиків, контрабанду, торгівлю з ОРДЛО, рекет та рейдерство бізнесу”, а “сестру своєї сусідки, на яку записано його маєток в Італії, призначив керувати Антимонопольним комітетом”.

Нардеп назвав голову офісу президента Андрія Єрмака “головним корупціонером у державі”, а також агентом російської розвідки.

“Саме Єрмак роздає телефоном вказівки, на кого відкривати справи, на кого закривати, кого призначати на посади та кого звільняти. Зеленський декларував: здача національних інтересів не може бути предметом жодних перемовин. Це звучить як знущання сьогодні, коли офіс президента очолює пан Єрмак – агент ГРУ Російської Федерації, який через Кравчука та Фокіна тестує заплановану (державну, – “Н”) зраду”, – підсумував Лерос.

31 серпня на з’їзді партії “Слуга народу” Володимир Зеленський назвав мікробами і бактеріями нардепів, які “забули, для чого прийшли в Раду”.

“Є помилки, бувають ці помилки, але вони визнаються і дійсно вони виправляються, нічого страшного тут немає. Деякі люди забули, як вони сюди (в парламент, – “Н”) потрапили і для чого. Це теж є. Вони мікроби, вони бактерії у вашому здоровому організмі, але, на щастя, їх дуже мало і вони слабкі. Упевнений, що ми не помітимо їх на шляху до успіху і їх ніколи не згадає історія, навіть не згадає їх імена”, – сказав Зеленський.

Читайте також:
Баканов незаконно керує будівельною фірмою в Іспанії, – “Схеми”

Проти “слуги народу” Гео Лероса відкрили дві кримінальні справи за мурали, – адвокат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна